Novinky

Ochrana osobních údajů - GDPR

Ochrana osobních údajů

1.1.      Ochrana osobních údajů zákazníka, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

1.2.      Zákazník registrací do našeho systému souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa, adresa elektronické pošty, bankovní spojení, jména rodinných příslušníků a telefonní číslo (dále společně vše jen jako „osobní údaje“).

1.3.      Zákazník souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z objednávky, případně smlouvy pro zajištění Prázdninového...

Křest CD Minidiskotéka v ZOO

20.listopadu 2005 v 10:00h KD K-TRIO Ostrava Hrabůvka proběhl křest nového CD Minidiskotéka v ZOO. Kmotrem se stal Jaromír Nohavica, který si s dětmi zazpíval písničku Kozel. Také přijely všechny děti z dětského sboru Permoník z Karviné, které nazpívaly sborový doprovod k tomuto CD. Krásnou píseň zazpíval i Jirka Koběrský a skvělé byly všerchny děti, které s námi tancovaly.

Nové písničky

Mám dobré zprávy pro malé i velké fanoušky minidiskotéky, nové písničky, které se již teď vysílají v České televizi v pořadu "Cvičíme s Míšou" vyjdou na CD v polovině roku 2007. Moje třetí album bude plné tanečních písniček o zvířátkách, strašidlech, čertech, kovbojích a pirátech. Jen prozatím nevím, jak se bude jmenovat. Pokud vás nějaký hezký název pro CD napadá, napište mi své návrhy, na ty nejlepší čeká odměna